Geïnspireerd door de kennis van de Essenen, het Sjamanisme, de oosterse wijsheden, de meridiaan leer in de Shiatsu, de esoterische psychologie, de zeven stralen leer, heeft zich een eigen systeem gevormd om:

diep

te kunnen luisteren, waarvoor ik mijn tijd neem.
Voorbij de onrust van het fysieke, emotionele en mentale lichaam, benaderen we de essentie van jou wezen, jou ziel.

Op je eigen ritme gaan we op ontdekkingstocht naar een nieuw bewustzijn, het bewustzijn van het hart, wat uitgaat van de eenheid van alles, het eenheidsbewustzijn.

inzicht

te krijgen in je oude bestaande patronen, deze te ontrafelen en te doorbreken.
Het leven is een leerproces, we herhalen steeds dezelfde gedragingen tot we de lessen begrepen hebben. Dan gaan we, vanuit het hart, in de pas lopen met de natuurlijkheid van het leven, die overal zoekt naar evenwicht.

vastgelopen energieknopen

te ontwarren en terug in beweging te kunnen brengen.
In je energieveld kan je energiepatronen waarnemen. Deze beïnvloeden je gedachten, gevoelens en waarnemingen. Door subtiel en liefdevol in te grijpen in deze energiepatronen, kan je afremmende overtuigingen en onverwerkte emoties op een gerichte en doelbewuste manier oplossen en transformeren tot positieve denkpatronen en vreugdevolle emoties.

daadkracht

te activeren om je leven opnieuw op een heldere manier te belichamen .
Vanuit het midden, vanuit het hart, verleggen we de dynamiek om met het leven om te gaan. Van hieruit ontvang je inzichten en word je de stuurman van je leven. Impulsen brengen een krachtige stroom op gang die je leven drastisch kunnen veranderen. Je kan je terug vrijer en gelukkiger bewegen.

het zelfregulerend vermogen

van het lichaam te activeren en te ondersteunen via diepe cellulaire inwerking . Er wordt getracht om het auraveld in evenwicht te brengen en het op te laden, soms met aanraking, soms zonder. Vanuit onuitputtelijke energiebronnen wordt de trilling gekanaliseerd naar het lichaam van de klant om het “heel” te maken in zijn totaliteit of specifiek naar bepaalde delen.

als “gids tot over de dood”

ondersteuning en begeleiding te bieden bij de overgang naar de dimensie achter de sluier. Mogelijk kunnen van daaruit boodschappen, gevoelens overgebracht worden die verheldering en troost kunnen brengen.