Voor wie kan healing een hulpbron zijn ?

Voor wie op zoek is om zichzelf terug in heelheid en eenheid te brengen en een verlangen in zich draagt om niet alleen te staan. Je ervaart meer vreugde in een positieve gerichtheid.

Voor wie balans in zijn of haar leven wil creëren en dit opnieuw op een heldere manier wil
belichamen. Als we ons bewustzijn en hart zuiveren van onze onbewuste en beperkende
overtuigingen, worden we bewustere, gezondere en blijere mensen.

Voor wie geconfronteerd wordt met gevoelens van verdriet, onmacht, angst of verlies. Wanneer onzekerheden, twijfels en zorgen de bovenhand nemen en het vertrouwen in je innerlijke weg en intuïtie wankelt. Vastgeroeste, oude gedachten en patronen mogen doorbroken worden. Hierdoor worden inzichten ontvangen en kan er terug stroming in je leven gebracht. Je kan opnieuw tot handelen komen na het oplossen van de stagnatie.

Voor wie overmand wordt door spanning, stress en vermoeidheid, waardoor men in de war geraakt en niet meer helder kan denken.

Mogelijk heeft dit uiteindelijk gezondheidsklachten veroorzaakt.
Een falende gezondheid kan worden gezien als het verlies van samenhang in het lichaam en/of met de sociale en fysieke omgeving.

Healing kan een aanvulling zijn op een conventionele behandeling voor ieder die open staat om zijn ziekte- of klachtenbehandeling te ondersteunen via de energetische instroom vanuit de subtiele gebieden. Hierdoor wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.