Ik zet mij volledig in om anderen te helpen om hen terug in evenwicht te brengen. Het ondersteunen van het zelfregulerend vermogen van het lichaam is een belangrijk doel en kan een aanvulling/ondersteuning zijn op een medische behandeling.

Het fysieke lichaam is slechts één dimensie van het menselijk wezen. Door de techniek van de healing komen ook de metafysische aspecten aan de orde. De verstoringen van de energie in de aura worden behandeld. U begeleiden naar een algeheel welzijn, in wederzijds vertrouwen is wat ik wens te bewerkstelligen. Via de subtiele en ondersteunende Intelligente Krachten, wordt u naar een ruimer bewustzijn geloodst, om zo uw persoonlijke balans terug te vinden.

Harmonie was een belangrijk deel van het onderricht van de Essenen. Er zijn verschillende vormen van harmonie. De belangrijkste is de harmonie met de Hemelse Vader en de Aardse Moeder.

De Essenen zagen harmonie als de centrale Wet van het universum, waarbij alle andere wetten deze ondersteunen en in stand houden. Harmonie, waarheid, vrede en liefde zijn de vier pilaren waarop zij hun huis bouwden.

Het hart bevat de essentie van alle dingen. De Essenen waren begaan met de essentie, niet zodanig met de uiterlijke herinneringen. Wat mensen werkelijk vooruit beweegt, is de energie die ervaren wordt in het hart, niet de woorden en ideeën die in het verstand circuleren. Zij trachtten om voorbij de woorden te gaan en de essentie over te brengen, de fundamentele aard van de dingen.

Het universum is een web van bewustzijn, gefundeerd op harmonie en gestaagd door liefde, onvoorwaardelijke liefde. Het doel is, ons wezen te harmoniseren met het groter geheel.

Wanneer het universum en het menselijk wezen samensmelten en volledig integreren, worden we de Levende Waarheid, een belichaming van heel zijn, harmonie, licht en vrede.

Het werken vanuit deze rustige en verankerde energie brengt healing en opent het hart voor nieuwe mogelijkheden. Afstemmen op de echte kern van zaken, de Essentie van al wat is, is mijn doelstelling.